Over ons - wegwijs in subsidieland

Over ons

 

 

Over ons

Het ontstaan van de Fondsendatabase Armoede

 

Stance van Heijst, oprichter van de Fondsendatabase Armoede aan het woord:

Ontstaan vanuit klantvragen

In 2011 ben ik de ZorgSubsidieKalender database gestart en in 2020 is daar is de Fondsendatabase Armoede bij gekomen.

ZorgSubsidieKalender

Dit bedrijf richtte ik destijds op, omdat ik zelf vastliep tijdens mijn zoektocht naar geld voor projecten in Zorg en Welzijn. De ZorgSubsidieKalender is inmiddels een database met ruim 1000 subsidies en fondsen voor Zorg en Welzijn. Hier kunnen organisaties, subsidie-adviseurs en fondsenwervers subsidies en fondsen vinden voor hun projecten en/of bijzondere doelgroepen.

Fondsendatabase Armoede

In de afgelopen jaren kwamen er steeds meer vragen van een hele andere doelgroep. Namelijk maatschappelijk en sociaal werkers die op zoek zijn naar geld of donaties voor hulp aan individuele cliënten in armoede. Met de Fondsendatabase Armoede voorzien wij in deze maatschappelijke behoefte. Onze database is een handig hulpmiddel voor o.a. maatschappelijk werkers, sociaal-juridische dienstverleners, bewindvoerders, schuldhulpverleners, scholen en andere uitkeringsinstanties. 

Heb je vragen, dan nodig ik je van harte uit om contact met ons op te nemen of mij te volgen via LinkedIn

Stance van Heijst 
directeur ZorgSubsidieKalender en Fondsendatabase Armoede

Stance van Heijst directeur ZorgsubsidiekalenderStance van Heijst
Directeur

Stance is initiatiefnemer en directeur van de Fondsendatabase Armoede. 

Vanuit haar rol als directeur bij de ZorgSubsidieKalender, kwamen er veel vragen omtrent behoeftes voor indivduele hulp, dus heeft ze besloten voor deze doelgroep een nieuwe database in het leven te roepen.

Daarnaast is zij docent en geeft zij diverse trainingen in Utrecht en op locatie. Deze trainingen zijn bedoeld voor beginnende en ervaren subsidie-adviseurs en fondsenwervers.

foto MargretMargret Jansen
Klantrelaties & Officemanager

Margret adviseert onze klanten over de abonnementen en workshops. Daarnaast is zij onze officemanager.

Zij heeft een belangrijke rol in het beheer en onderhoud van onze website en daarnaast beantwoordt ze de binnenkomende vragen over ons cursusaanbod. Ook is zij verantwoordelijk voor de cursusadministratie en de organisatie van al onze evenementen, zowel on- als offline. 

Op zoek naar geld of hulp in natura voor je cliënten?

Sluit nu een jaarabonnement af op onze Fondsendatabase Amoede.

Ben je (ook) op zoek naar geld voor speciale projecten en/of bijzondere doelgroepen in Zorg en Welzijn? Dan verwijzen wij je graag naar www.zorgsubsidiekalender.nl

Wil je een abonnement op beide databases? Neem dan contact met ons op voor een speciale aanbieding.

Bekijk het abonnement 

Gerjanne van Oort
Content Specialist en Coördinator Database

Gerjanne richt zich op het coördineren, plannen en uitvoeren van onze communicatie, zowel via social media als onze nieuwsbrieven. Ze schrijft regelmatig inhoudelijke blogs met waardevolle informatie voor onze klanten en lezers.

Daarnaast coördineert ze het onderhoud van onze database met fondsen en donaties.

Sabien Peters
Assistent Databasebeheer en Contentcreatie

Sabien is verantwoordelijk voor het onderhoud van de database. Zo vult ze de database aan met de nieuwste fondsen en subsidies.

Daarnaast creëert ze content voor onze klanten door het schrijven van informatieve blogs en ondersteunt ze bij het schrijven van de nieuwsbrieven.

Valerie Vleesenbeek SubsidieadviseurValerie Vleesenbeek
Subsidieadviseur

Valerie is specialist in het verwerven van subsidies, fondsen en aanbestedingen voor organisaties en samenwerkingsverbanden binnen zorg en welzijn, justitie, kinderopvang en onderwijs. Daarnaast heeft zij ruim 20 jaar ervaring als communicatieprofessional. Dit geeft haar zowel een ‘communicatieblik’ als vlotte pen. Beide zijn een meerwaarde bij een goede strategische profilering, het creëren van voldoende draagvlak en het vervatten van plannen in een gestructureerd en overtuigend verhaal.

Roel VeldhuizenRoel Veldhuizen
Webapplicatie- en databasespecialist

Verzorgt sinds 2013 de technische ondersteuning van de website en de database. Ook voor complexe vragen wat betreft databasefunctionaliteit, maatwerk of wensen van onze klanten draait hij zijn hand niet om. 

Jorinde Luyts
Marketing Specialist

Jorinde is verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van onze marketingcampagnes.

Ze is ook een aanspreekpunt voor het beantwoorden van inhoudelijke vragen van klanten over de Fondsendatabase Armoede.


Laurian Serno
Content Specialist

Laurian heeft ons online trainingsprogramma 'Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving' vormgegeven. 

Naast het aanleveren en bewerken van beeldmateriaal, maakt en edit hij ook al ons videomateriaal.

Edith Smulders Strategisch adviseurEdith Smulders
Strategisch adviseur

Edith Smulders is organisatieadviseur en helpt organisaties onder meer bij de intensivering van marktgericht werken en bij effectieve fondsenwerving. Zij heeft zowel in de functie van directeur als adviseur ruime ervaring opgedaan in het succesvol binnenhalen van subsidies die innovatieve projecten mogelijk maakten.

Bij diverse ministeries heeft zij voorstellen voor programma’s, innovatieprojecten en onderzoeken ingediend die allen gehonoreerd zijn. Zowel bij grotere fondsen zoals het OranjeFonds, Skanfonds en fonds NutsOhra als bij kleinere en minder bekende fondsen, heeft zij met succes aanvragen gedaan of organisaties begeleid bij het schrijven van subsidieaanvragen.

De laatste jaren helpt zij organisaties bij het ontwikkelen van een acquisitiestrategie, een effectieve aanpak voor het verwerven van subsidies en traint/coacht zij medewerkers in de bijbehorende vaardigheden. Edith heeft in de afgelopen jaren vooral opdrachten uitgevoerd voor landelijke en regionale kenniscentra, (jeugd)zorginstellingen en andere maatschappelijke organisaties. Daarnaast heeft zij als adviseur gewerkt in verschillende sectoren van het bedrijfsleven.

Jan HajesJan Hajes
Financiële administratie

De stille kracht in ons bedrijf met een nuchtere kijk op de cijfers. Bewaart altijd de kalmte en zorgt voor heldere financiële overzichten. Inclusief droge Drentse humor.

 fa-thumbs-o-up

 

Abonnement

.

 fa-laptop

 

Demonstratie

.

 fa-newspaper-o

 

Nieuws

.

  fa-search-plus

 

Project

.

  fa-phone

 

Contact

.